Den 68-årige Die Hard-stjerne er blevet diagnosticeret med afasi, hvilket fik ham til at trække sig fra sin karriere som skuespiller i maj sidste år.

Siden da har man ikke hørt meget til den amerikanske stjerne. Dog har hans familie sommetider delt glimt af ham på de sociale medier.

Netop dette har de også gjort for nylig, da der blev delt billeder og videoer af skuespilleren på de sociale medier i anledning af hans fødselsdag.

I en video, som hans ekskone Demi Moore har delt på Instagram, har hans kone Emma og døtrene Rumer, Scout og Tallulah samlet sig om ham, mens de synger fødselsdagssang for ham.

I kommentarsporet er der flere fans, der giver udtryk for, at de synes videoen er sød og kærlig. Andre skriver dog, at den har gjort dem bekymring for den kendte skuespiller.

Ifølge et amerikansk medie er der en lang række personer, der skriver, at det ser ud til, at Bruce Willis mangler en tand.

“Hvorfor er der ingen, der undrer sig over, hvad der er skete med den fortand, som Bruce Willis mangler?” har en bruger skrevet.

“Bruce mangler en tand,” lød det fra en anden.

“Hvad er der sket med hans tand?” skrev en tredje.

Der er dog også andre, der har langet ud efter de personer, der har spurgt ind til den manglende tand.

“Er der virkelig nogen her, der taler om Bruce Willis’ tand? Han er 68 år og har demens. Hvordan skal han se ud?” skrev en bruger.

“Kom videre!” lød det fra en anden.

Det ser ud til, at skuespilleren er ved godt mod i videoen, hvor han nyder, at hans familie er samlet for at fejre hans fødselsdag.

Mens hans familie synger for ham, smiler han, taler og laver håndbevægelser. Det ser endda ud til, at han også synger med på nogle af ordene.

“Tillykke med fødselsdagen, BW! Er så glad for at vi kunne fejre dig i dag,” har Demi Moore skrevet som tekst til videoen.

“Elsker dig og elsker vores familie. Tak til alle for kærligheden og de varme ønsker – vi mærker dem alle.”

Sidste år afslørede Bruce Willis, at han havde fået afasi. Siden da er det desværre gået den forkerte maj, og i februar i år annoncerede hans familie, at hans tilstand er forværret, og at han har fået diagnosticeret demens.