Annoncørbetalt indhold

Elon Musk har købt Twitter, hvilket har fået stor medieopmærksomhed. Elon Musk er verdens rigeste mand og ejer blandt andet Tesla og SpaceX, der er meget store amerikanske firmaer. Der var i lang tid rygter om, at Elon Musk ville købe Twitter. Købet betyder blandt andet, at Twitter vil komme til at være en smule anderledes, hvilket der stille og roligt vil kunne mærkes. 

Stor fyringsrunde

Noget af det første som Elon Musk gjorde, da han havde købt Twitter var, at han ville lave gennemgribende ændringer i måden, at den sociale platform drives på. Det betød blandt andet, at han fyrede rigtig mange medarbejdere. Det skyldes, at han mente, at rigtig mange var overflødige og ikke lavede noget arbejde reelt. Derfor har han nu kun de de vigtigste medarbejdere tilbage.

Det kan være, at Elon Musk på et tidspunkt igen skal ud og lede efter nye medarbejdere. Her kunne han få hjælp til at finde medarbejdere. Det kan derfor være en god ide for Elon Musk at kigge på Headhunting danmark, der har stor ekspertise i at headhunte og matche virksomheder med lønmodtagere. 

Hvad kostede Twitter?

Prisen Elon Musk betalte for Twitter løber op i 44 milliarder dollars. Det svarer til omkring 305 milliarder danske kroner. Det anses som en magtdemonstration, at Elon Musk valgte at købe Twitter, men det er også noget af et sats, da Twitter før i tiden har haft problemer med at tjene penge nok. Elon Musk har altid betalt rigtig mange for sin investering. 

Hvordan ser fremtiden ud for Twitter?

Det er meget begrænset, hvad der er blevet offentlig gjort af Twitter i forhold til fremtiden. Elon Musk har dog været ude og sige, at han gerne vil arbejde hen mod, at Twitter kan blive lidt ligesom det var for 5-10 år siden. Herudover vil han gøre det nemmere for brugerne at se, hvordan algoritmerne virker. De vil derved få et større indblik i, hvordan deres feed kommer til at se ud, og hvordan det bestemmes, hvad de får vist på Twitter. Herudover kan man nu redigere sine tweets, hvilket man hidtil ikke har kunnet.