Nu kommer der en glædelig nyhed fra hele Danmarks Rasmus Seebach i kølvandet på en trist meddelelse.

Det var de færreste herhjemme, der kunne se sig bort fra stormen Otto. 

Men det var heldigvis ikke alle der kunne nikke genkendende til at have fået smadre bilen. 

Det var dog ikke desto mindre det, som Rasmus Seebach måtte sande, da han og familien lagde vejen forbi indkørslen i kølvandet på stormen. 

Men selvom den chokerede musiker har trukket overskrifter, hvor han ikke lagde skjul på, at han var træt af det der havde fundet sted – så er der nu glædeligt nyt fra den evigt populære Rasmus Seebach. 

Han løfter nemlig sløret for, at han får i en nøglerolle i en ny storslået dansk musical, der ser dagens lys til foråret. 

Og musicals er da også populære som aldrig før, og i skrivende stund kan man se eller gense den legendariske ‘Grease’ i en helt ny udgave. 

Men i foråret 2024 er det altså en helt ny musical, der er på plakaten. 

Det er dog endnu uvist hvad titlen på forestillingen er, men sikkert er det, at der gemmer sig nogle prominente bag. 

Det skriver BILLEDBLADET

Det fremgår desuden af en pressemeddelelse, at Rasmus Seebach har skrevet sangene til musicalen: 

“En ny, spektakulær dansk musical er klar til at vælte hele Danmark næste forår. Forestillingen er baseret på et værk, de fleste af os kender og elsker. Alle de spritnye sange er komponeret af vores egen popkonge Rasmus Seebach i tæt samarbejde med topproducerne Ankerstjerne og Andreas Sommer, og manuskriptet er skrevet af én af Danmarks sjoveste og mest originale dramatikere, Line Knutzon”, lyder det om den nye musical.