Hitliste-sangeren har nu åbnet op omkring sin personlige kamp med sygdom.

Ed Sheeran afslører nu, at han spiste mad, indtil at han kastede op midt i en spiseforstyrrelse.

Sangeren, der topper hitlisten, har indrømmet, at han udviklede en spiseforstyrrelse efter at have sammenlignet sig selv med andre popstjener som for eksempel Justin Bieber og Shawn Mendes.

Den prisvindende sanger, 32, indrømmede, at han begyndte at kæmpe med sit image efter at have samarbejdet med den canadiske sanger og Shawn Mendes, som har “fantastiske figurer”.

Det fik Ed til at føle sig “umage tilpas” ved at arbejde sammen med de tonede musikere, hvilket førte ham til at sluge mad, indtil at han kastede det hele op igen.

The Shape of You-hitmageren siger, at han er “en binge-alt”-person, og indrømmer, at han har et spiseproblem, men er nu mere fokuseret på at blive en “binge-motionist” og en “binge-far”.

Ed Sheeran har sammenlignet sin kamp med Elton John, som afslørede, at han udviklede bulimi i sin selvbiografi.

“Jeg er i hvert fald selvbevidst, men du kommer ind i en branche, hvor du bliver sammenlignet med alle andre popstjerner. Jeg var med i One Direction-bølgen, og jeg tænker:” Jamen, hvorfor har jeg ikke en sixpack?’,” fortalte han til Rolling Stone.

“Og jeg tænkte: ‘Åh, fordi du elsker kebab og drikker øl’. Så laver du sange med Justin Bieber og Shawn Mendes. Alle disse mennesker har fantastiske figurer. Og jeg tænkte altid: ‘Nå, hvorfor er jeg så … tyk?’.”

I 2020 sagde Ed, at han har en “meget vanedannende personlighed”, og indrømmede, at han plejede at drikke alkohol og junkfood.

Ed, der er far til Lyra, to, og Jupiter, 10 måneder, med sin kone Cherry Seaborn, 30, har lovet aldrig at tage stoffer igen efter hans nære ven Jamal Edwards død .

Musikiværksætteren, der grundlagde musikplatformen SBTV i 2006, som var med til at lancere Eds karriere, døde i februar 2022 i en alder af 31.

I en undersøgelse der fandt sted sidste år, fandt ud af at Jamal døde af et hjertestop efter en sen nat sprut og kokain.

Plejede at tage stoffer

Ed, der plejede at tage stoffer to gange om dagen, sagde, at det ville være respektløst nogensinde at lege med stoffer igen efter Jamals tragiske død.

Popstjernen tilstod, at han først begyndte at tage dem i midten af ​​20’erne, og så gradvist blev hooked.

Hitsangeren afslørede for nylig i en erklæring, der annoncerede sit kommende album Subtract, at hans kone blev diagnosticeret med en tumor, mens hun var gravid med deres andet barn.

I sine kommende Disney+-dokuserier dokumenterer Ed sin smerte, da han sagde i traileren: “Cherrys helbred var virkelig dårligt, og pludselig døde min bedste ven Jamal.”

Han ses bryde sammen på scenen, som hans kone Cherry siger: “Jeg har aldrig set ham græde på scenen. Han har ikke haft tid til at bearbejde og være i fred med sine tanker.”