Et skift i værtsrollen på DR-programmet ‘I hus til halsen’ vil give seerne en ny oplevelse og en mulig ændring i tone.

Den populære Søren Vester, kendt for sin stærke jyske baggrund og dygtige hænder, trækker sig som vært og ekspert for at tilbringe mere tid med sin familie og egen have. Det fortæller DR i dag i en pressemeddelelse.

Samtidig kan DR berette, at Kalle Thesbjerg vil overtage rollen efter Søren Vester.

Anna Askov, redaktør på DR og ‘I hus til halsen’, udtalte, at de respekterer Søren Vesters beslutning og takker for hans mange års arbejde.

“Søren Vester har ønsket at stoppe med ’I hus til halsen’ og bruge mere tid med familien og egen have. Det respekterer vi selvfølgelig og takker for de mange år. Derfor har vi nu været ude at lede efter en ny kreativ ildsjæl og vært til programmet. Valget er faldet på Kalle Thesbjerg, som er fuld af gode indretningsideer, men samtidig også har en lune og omsorg, som passer godt til lige netop vores program,” fortæller hun i pressemeddelelsen.

Kalle Thesbjerg blev valgt som Sørens afløser på grund af hans kreative evner inden for indretning og hans varme og omsorgsfulde personlighed, som passer perfekt til programmet.

Når optagelserne starter snart, vil ejendomsmægler Line Franck og tømrer Dennis Lindequist fortsætte deres roller som eksperter i programmet. Det er også muligt, at Søren Vester vil gøre et kort gæsteoptræden i løbet af den kommende sæson.

Anna Askov delte, at den nye sæson vil lægge endnu større vægt på fællesskab og samarbejde med naboer, venner og lokalsamfundet. Målet er at inddrage flere mennesker i at hjælpe familierne, så det ikke kun er de tre eksperter, der bærer ansvaret. Dette kan omfatte alt fra maling til bagning af kager.