Der er i særdeleshed fem ting, der har været afgørende for, at William og Kates ægteskab er lykkeligt.

Det er nu 13 år siden, at prins William og Kate Middleton sagde “ja” til hinanden i Westminster Abbey – og parret er tættere end nogensinde før. Ifølge en tidligere kongelig butler, Grant Harrold, skyldes det fem nøgleaspekter, som har gjort deres ægteskab urokkeligt.

Det skriver Mirror.

LÆS OGSÅ  Prins Harry fyret fra egen virksomhed: Hans liv er 'ude af kontrol'

Prinsesse Kate og prins Williams ægteskab har kun vokset sig stærkere siden deres eventyrlige bryllup i april 2011.

Men hvad er hemmeligheden bag deres solide forhold? Ifølge Harrold, der arbejdede for Kong Charles fra 2004 til 2011, er det fem særlige ting:

1. Fælles humor

Grant Harrold afslører, at en fælles sans for humor er afgørende. William, der har en seriøs side, er også kendt for sin humor. 

“Han er som Dronningen i den henseende. Hans humor er ret uventet,” fortæller Harrold. 

Ligeledes er Kate meget sjov og får ofte grineflip, når hun er sammen med William, hvilket smitter af på ham.

2. Familien først

Familien har altid førsteprioritet for parret. Harrold bemærker: “De er meget involverede. Deres børn er altid den højeste prioritet, og det er noget, de begge er enige om.”

LÆS OGSÅ  Knust: William og Kate går gennem helvede

3. Dybt venskab

Deres ægteskab er bygget på et solidt fundament af venskab. William og Kate var gode venner på St. Andrews, før de blev forelskede, og deres mange fælles interesser, især i sport, styrker deres bånd. 

4. Investering i hinanden

William og Kate forstår vigtigheden af at afsætte tid til hinanden. De sørger for at bruge tid sammen.

5. Romantik

Den fremtidige konge er en romantiker. Harrold mindes en særlig valentinsdag, hvor William bad om hjælp til en middag med stearinlys, som han ville arrangere for Kate. 

LÆS OGSÅ  Kong Frederik deler private detaljer: Mary og jeg gør det hver aften

“Jeg var så glad for at være involveret, og jeg er sikker på, at William valgte Kates yndlingsdessert for at overraske hende,” uddyber Harrold. 

Med disse fem gyldne regler har Kate og William skabt et solidt og kærligt fundament for deres ægteskab, der fortsat står stærkt.