Kronprinsessen har fået opmærksom fra udenlandsk avis, efter at hun åbnede ‘Det Nationale Sorgcenter Vest’ i Vejle

Den australsk fødte Kronprinsesse har fået udenlandske øjne på sig. Det sker efter, at hun åbnede ‘Det Nationale Sorgcenter Vest’ i Vejle.

Kronprinsesse Mary er protektor for sorgcenteret, der blandt andet tilbyder støtte og rådgivning til sorgramte og pårørende.

Der er også specialtilbud til børn og unge under 28 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller gået bort.

Men det er ikke i form af hendes gode gerninger, at hun denne gang får opmærksomhed.

Kronprinsessen er naturligvis vant til at få opmærksomhed, og hun er dog nok heller ikke ked af den opmærksomhed, hun fik fra Daily Mail denne gang. De var nemlig mildest talt imponerede over den danske Kronprinsesse og hendes fremtræden.

Nærmere specifikt er det hendes påklædning, som de ikke har andet end godt at sige om.

Mary bar en hvid sommerkjole fra designeren Morten Ussing, og Daily Mail var mildest talt imponerede over hvor godt den klædte hende. ‘Strålende i hvidt’, lyder den oversatte overskrift. Og ‘elegant’, var et af ordene hun også fik med på vejen.

Hendes valg af naturlig makeup får også en rosende bemærkning med på vejen fra den udenlandske avis.

Mary er en populær figur i Danmark, og med hendes gode arbejde er der ikke noget at sige til det. Men noget kunne tyde på, at de også i udlandet begynder at få øjnene op for vores ‘Strålende’ Kronprinsesse.

Mary var for nylig også i Nordjylland til indvielse af ‘Skolecenter Jetsmark’, det kan du læse mere om i artiklen: Kronprinsesse Mary var til indvielse af Skolecenter Jetsmark: En elev følte der manglede noget