Jennifer Aniston er måske en af Hollywoods mest kendte skuespillere. Hendes karriere har været både lang og succesfuld.

Hun blev født den 11. februar 1969 i Californien. Som barn i en kunstnerisk familie, var vejen til stjernerne allerede banet. Hendes far, John Aniston, er en berømt skuespiller, og hendes mor, Nancy Dow, var skuespillerinde og model.

Aniston begyndte sin karriere som skuespiller i slutningen af 1980’erne. I begyndelsen af ​​1990’erne fik Jennifer flere små roller i tv-serier som f.eks. “Molloy” og “Ferris Bueller”.

Hendes store gennembrud kom dog først i 1994. Det var rollen som Rachel Green i tv-serien “Friends”, der katapulterede Jennifer Aniston op i stjernehimlen. Serien blev et kæmpe hit og løb i alt i 10 sæsoner. Det gjorde Aniston til en af ​​de mest berømte og velkendte skuespillere i verden.

For nyligt har Jennifer Aniston løftet sløret for, hvad hun brugte sin første løncheck på efter hun var startet som ‘friends’-skuespiller.

Hun havde gennem længere tid ønsket sig en vintage Mercedes 270 SL-bil til $13.000. Desværre brød bilen næsten øjeblikkeligt sammen. Kun to ture nåede hun at køre i drømmebilen.

Heldigvis er der senere blevet råd til mange biler.

Efter “Friends” har Aniston haft en lang række film- og tv-roller. Hun har medvirket i film som “Marley & Me”, “The Break-Up”, “Just Go with It”, “Horrible Bosses” og “We’re the Millers”. Hun har også haft succes på tv-skærmen med serier som “The Morning Show”, som hun vandt en Screen Actors Guild Award for.

Jennifer Aniston har modtaget flere priser og nomineringer for sit arbejde som skuespiller. Hun har blandt andet vundet en Primetime Emmy-pris, en Golden Globe-pris og en SAG-pris for sin rolle i “Friends”. Hun har også modtaget flere andre nomineringer og priser gennem årene, herunder en People’s Choice Award, en Critics’ Choice Television Award og en Hollywood Walk of Fame-stjerne.