Nu løftes sløret en lille smule for handlingen i søndagens afsnit.

Søndag aften kl. 20.00 blænder TV 2 op for det fjerde afsnit af Badehotellets tiende sæson.

På TV 2’s presseside, kan man få et lille hint om, hvad der venter seerne i det kommende afsnit.

Afsnittet som sendes på søndag har titlen ‘Regn, regn, regn,’ og som man næsten kan gætte, så kommer det til at regne noget så forfærdeligt i søndagens afsnit.

Det kommer i den grad ubelejligt for grosserer Madsen, som venter Seerup og hans fornemme amerikanske hustru. At det så skal regne lige netop dén dag, det passer den gode Georg Madsen afsindigt dårligt.

Læs også: Amalie Dollerup afslører: Dette var slet ikke meningen i ‘Badehotellet’

I mellemtiden har fru Frigh og fru Madsen travlt, de hjælper nemlig fru Weyse med hendes brevkasse, hvor hun hjælper fortabte kvinder. Men pludselig er det de tre kvinders egne ægteskaber, som bliver emnet.

Alt imens der er dårlig stemning over regnvejret og travlhed hos kvinderne, flytter en gæst fra fortiden ind på værelse 8.

Hvem som flytter ind, får vi først at vide på søndag.

Badehotellet blev sendt for allerførste gang den 30. december 2013, og var oprindeligt skrevet til fem sæsoner. Men serien blev hurtigt en bragende succes og er nu blevet til ti sæsoner.

Den tiende sæson er den allersidste og vil derfor være den endegyldige afsked med den populære serie.

Badehotellet har banket alle de andre programmer hver søndag, hvor serien er strøget ind på førstepladsen som den mest sete og streamede over hele ugen.

Du kan se Badehotellet søndag på TV 2 Play og på TV 2 kl. 20.00.