Nu afslører han, at han er verdensmester i en helt særlig disciplin.

Lige nu kan danskerne tænde for fjernsynet og følge med i Sofie Martinusen og Lissa Paustians rejse mod at finde kærligheden. Men dette er ikke kun en rejse for dem, men også for de mange mænd, som har rejst langt for at finde en potentiel kæreste. 

LÆS OGSÅ  Sarah Grünewald deler inspirerende budskab om positiv kropsbillede og selvkærlighed

En af disse mænd er Lasse Tvede von Magius, som gjorde en bemærkelsesværdig entré i det populære datingprogram ‘Bachelorette’.

Men selvom hans valg om at invitere de to kvinder på en regnvejrsdate i Danmark, så skjuler Lasse alligevel noget af et talent bag facaden. 

Foto: Lotta Lemche/TV 2

Det afslører han i en episode af podcasten ‘Marcus og Realitypanelet’.

Lasse Tvede von Magius gjorde en bemærkelsesværdig entré i det populære datingprogram 

I et konstrueret regnvejr mødte Lasse op på den røde løber med to paraplyer og en termokande fyldt med kakao, hvilket uden tvivl imponerede de to kvinder, Lissa og Sofie. Men denne kreative gestus er kun toppen af isbjerget, når det kommer til Lasses evner. Produktionen og hans venner forsøgte at overbevise ham om at afsløre et mere spektakulært talent.

LÆS OGSÅ  Vidste du det? Mikkel Beha har haft et andet navn

I en episode af podcasten afslører Lasse, at han blev opfordret til at ankomme på en ethjulet cykel og fortsætter: “Jeg har cyklet på ethjulet cykel i mange år på konkurrenceplan. Jeg er faktisk verdensmester.”

For dem, der ønsker at høre mere om Lasses skjulte talent og andre interessante afsløringer, kan hele episoden af ‘Marcus og Realitypanelet’ findes her.

Du kan se et billede af Lasse her: