Mikkel Hansen sygemeldes på ubestemt tid. Dette sker ovenpå et hektisk 2022 for super-spilleren.

Mikkel Hansen er ifølge Aalborg Håndbold’s hjemmeside blevet sygemeldt. Håndboldstjernen har truffet den afgørende beslutning efter sejren ved VM i Håndbold i slutningen af januar.

“Efter hjemkomsten fra VM-slutrunden viste det sig, at bægeret var fyldt op, og vi har sammen truffet det eneste rigtige valg, hvor fokus fuldt ud er på, at Mikkel får den nødvendige tid og professionelle støtte til at komme sig,” lyder det fra Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold på klubbens hjemmeside.

Efter et hektisk og stressende 2022 er Mikkel Hansen og hans familie blevet enige med håndboldklubben om, at det er bedst for Hansen at tage en pause.

“Efter hjemkomsten fra VM-slutrunden viste det sig, at bægeret var fyldt op, og vi har sammen truffet det eneste rigtige valg, hvor fokus fuldt ud er på, at Mikkel får den nødvendige tid og professionel støtte til at komme sig,” lyder det videre fra Aalborg Håndbolds direktør.

“Det har været et hektisk år for Mikkel med først en blodprop i foråret 2022, hjemflytning med familien til Danmark efter 10 succesfulde år i udlandet, samt en enorm stor efterspørgsel og fokus på hans person gennem hele efteråret i forbindelse med skiftet til Aalborg Håndbold og senest ved VM i januar,” udtaler direktøren i Aalborg Håndbold.

I samråd med den nærmeste familie, læger og Aalborg Håndbold har Mikkel Hansen i dag sygemeldt sig med symptomer på stress.

Det kommer som en belastningsreaktion på ekstraordinært hårdt år for Mikkel Hansen.

Derfor er Hansen blevet sygemeldt på ubestemt tid, og Aalborg Håndbold har ikke yderligere information om sagen.