Rigtig mange kvinder er glade for at gå med selvsiddende strømper. Det ser bare rigtigt godt ud og kan få alle til at føle sig som en attraktiv stjerne.

Selvsiddende strømper

Selvsiddende strømper er strømper med en silikonekant, hvilket gør at de kan holde sig selv på plads. De kaldes også for stay-ups og kan altså holdes på plads uden hofteholdere. De kan bruges i forbindelse med rigtig mange ting i din garderobe og på flere tider af året. Mange synes de matcher godt med støvler af forskellige længder, men de er også gode til at have under andet tøj, da de ikke kan nogen synlige søm, der kan ses gennem tøjet.

Frækt og sexet

Det er da frækt og sexet med kvinder i selvsiddende strømper. Det synes rigtig mange mænd og kvinder. Det kan give et virkelig elegant og udfordrende udseende, som rigtig mange kan lide. Specielt hvis de selvsiddende strømper kombineres med anden beklædning på den helt rigtige måde, og dermed signalerer overskud og velvære.

Hvordan skal de sidde?

Det er helt sikkert smag og behag hvordan dine selvsiddende strømper skal sidde. Nogle foretrækker dem helt oppe ved trussekanten og andre lidt længere nede, måske midt på låret. Det bedste råd er at sætte dem, hvor de føles bedst. Hvis du føler dig til rette, så ser det helt sikkert også bedst ud.

Også til store kvinder

Det kan ofte være svært for store kvinder at finde både selvsiddende strømper, der passer og i øvrigt meget andet tøj i de rette størrelser. Men det er faktisk muligt at få selvsiddende strømper med den ekstra lårvidde, så der er plads til lårbasserne. Disse er lavet med to silikonebånd i toppen, så de ikke glider ned, og du som plus size kvinde kan få strømper til når det skal være lidt frækt og sexet.

Hvis de glider ned

Selvsiddende strømper, både til plus size kvinder og til andre kvinder, kan give problemer med at de falder ned. Det gælder oftest fordi silikonen i båndet fordi silikonen er tørret ind. Et problem der opstår blandt andet, hvis strømperne har ligget i solen eller blot at de ikke har været brugt i lang tid. En måde at friske dine silikonebånd op er at tage en smule skintonic på noget vat og tørre båndene af. Det gør dem så gode som nye bagefter.