Du bemærker det ikke på skærmen, når du ser Badehotellet – men faktisk er det ikke helt som man tror.

Gennem ti år og ti sæsoner har Cecilie Stenspil indtaget rollen som Helene i Badehotellet.

TV 2-serien blev et kæmpehit, og havde første gang premiere den 30. december 2013. Siden blev det til den ene sæson efter den anden, med imponerende seertal.

LÆS OGSÅ  Ny dansk realityserie annonceres på TV 2: Se hvad du kan forvente

I seriens første sæsoner er Helene gift med hr. Aurland, men får indledt en intens affære med hr. Weyse. Helene formår også at blive gravid med hr. Weyse, og de bliver i fælleskab enige om, at Helene bilder Hjalmer Aurland ind, at barnet er hans.

Det går dog ikke til held så længe, og det ender med, at sandheden kommer frem. Derfor danner hun i resten af serien par med hr. Weyse, som hun bliver gift med og får endnu et barn med.

Der er naturligvis et stort arbejde bag en serie som Badehotellet, da skuespillerne både får sat hår og lagt make up, som passer til tiden fra Badehotellet, hvilket er fra 1928 til 1947.

Men da serien strækker sig over så mange år, har Cecilie Stenspil også haft andre roller, som hun har indspillet ind i mellem. Og det er her, at udfordringen meldte sig på banen.

Det fortæller hun til HER & NU.

LÆS OGSÅ  'Badehotellet's Morten: Sætter ord på seriens slutning

“Fordi jeg lavede spillefilm samtidig, hvor jeg var mørkhåret, så har der også været optagelser med fuld paryk. Fru Helenes hår har været et puslespil, men heldigvis er der jo nogle fantastiske makeup-artister, der har været inde over. Fru Helenes hår er en videnskab, ” fortæller Cecilie Stenspil om det store arbejde med at gøre skuespillerne klar til optagelser.

Du kan stadig se eller gense Badehotellet på TV 2 Play.