Johnny Depp vandt for nylig en retssag over Amber Heard, hvorfra der nu er blevet afsløret en række dokumenter.

Johnny Depps ekskæreste, Ellen Barkin, sagde i forbindelse med retssagen, at ‘en verden af vold’ omgiver skuespilleren, ifølge nyligt frigivne retsdokumenter fra hans retssag mod ekskonen Amber Heard.

LÆS OGSÅ: Kevin Spacey taber retssag: Skal betale gigantisk beløb

Barkin vidnede i form af en videooptaget afklaring, der blev afspillet for juryen under den meget omtalte bagvaskelsessag i Fairfax County Circuit Court i Virginia.

Nogle af hendes mest fordømmende udtalelser blev dog ikke fremført i forbindelse med retssagen, skriver Fox News.

Barkin sagde, at Depp engang smed en flaske vin på tværs af et hotelværelse, da de to filmede ‘Fear and Loathing in Las Vegas’. Han havde været oppe at slås med sine venner, og flasken blev ikke kastet efter hende, sagde hun.

“Jeg var ikke chokeret. Der er altid en atmosfære af vold omkring ham. Han er råbende. Han er verbalt voldelig. Og de ting kan du se,” sagde Barkin om Depp, der smed flasken, ifølge en udskrift af hendes udtalelser den 22. november 2019.

Parret datede i et par måneder i 1997, og sluttede på bestemt vis, da Depp brat stoppede med at tale med hende. Skuespillerinden beskrev ham som en ‘jaloux og kontrollerende mand’.

Barkin sagde, at Depp altid var beruset eller høj. Det sagde hun til Depp og Heards advokater, og tilføjede, at han indtog kokain, hallucinogener og marihuana i hendes nærvær.

Men alt var ikke skidt. Han var meget venlig over for hendes to børn. Skuespillerinden sagde, at selvom han var kærlig over for dem, han holdt af, var han grusom mod folk, han så på som værende under sig. Han omtalte sin assistent som ‘svin’, i stedet for ved sit rigtige navn, fortalte Barkin.

LÆS OGSÅ: Efter viral podcast: Elon Musk blev stoftestet af myndighederne

“Der er bare en verden af ​​vold,” sagde hun om den måde, Depp behandlede nogle mennesker på.