Selvom Demi Moore har passeret 60 år, så holder det hende ikke tilbage. På forsiden af det nye Harper’s Bazaar kan man se Demi Moore uden en trevl på kroppen.

Hun er nok mest kendt for sin rolle i Ghost ved siden af Patrick Swayze. Det romantiske drama fra 1990 placeret Demi Moore på landkortet som en af Hollywoods mest eftertragtede kvindelige stjerner. Samtidig fik hun drenge- og mandehjerter hele verden over til at stå i brand. 

Det er snart 30 år siden, at Ghost gik sin sejrsgang, men Demi Moore kan stadig få det modsatte køn til at vende hovedet. Med en forside på Harper’s Bazaar, har Demi Moore nok engang valgt at optræde i naturens rendyrkede uniform. Billedet lagde hun op på sin Instagram-profil. 

Grunden til at Demi er på forsiden er et interview med bladet. Her fortæller hun om sin svære barndom, hvor hun måtte hun måtte redde sin egen mor fra en overdosis. Hun fortæller også om den opgave hun har haft med at opdrage sine børn. Hun fortæller, at hun kun har haft et mål i sit liv, og det var netop at blive mor. 

Demi Moore har tre børn med skuespilleren Bruce Willis.

Rumer, 34, Scout, 31, og Tallulah, 29.

I 1991 optrådte Demi Moore også nøgen på en meget ikonisk forside, hvor hun er gravid med dattern Scout.