Skuespiller Demi Moore har bevist, at hun stadig kan. Hun har nemlig delt et billede, hvor hun viser sin slanke bikinikrop frem.

De fleste kan erklære sig enige i, at Demi Moore er en kvinde, man aldrig får for meget af – og heldigvis sker det, at hun sommetider vælger at dele lidt ud.

Netop dette har hun for nylig gjort, hvor hun har delt et billede af sig selv, hvor hun ikke er iført andet end en lille bikini. Her kan man derfor tydeligt se, at den kendte skuespiller stadig er slank og tonet.

Billedet stammer fra en skøn dag på stranden, hvor hun har trukket stikket, for at slappe lidt af med sin hund, Pilaf. Det skriver mediet Page Six.

“Pilaf indtager stranden,” har hun skrevet som tekst til sit opslag, som hun har delt med sine mere end fire millioner følgere.

På billedet, hvor hun viser sin slanke krop frem, er der også blevet gjort plads til den lille chihuahua, der har fået en helt særlig plads på hendes bryst.

Og tilsyneladende havde den 60-årige skuespiler et ønske om at føle sig en smule eksotisk, da hun valgte sin bikini, da hun på billedet har iført sig en bikini med leopardmønster.

Hun valgte også at dele et andet billede fra sin dag på stranden, men dette billede var et mere påklædt ét af slagsen, hvor hun sidder på hug sammen med hunden Pilaf.

Kigger man på baggrunden får man hurtigt en fornemmelse af, at det er et skønt og eksotisk sted, da man kan se både strandhus, et surfbræt og nogle palmer. 

Desuden har hun valgt at holde sig fra makeup på de to billeder, mens hendes lange brune hår har fået lov til at falde naturligt.

Det viste sig hurtigt at være populære billeder, som den kendte skuespiller delte. På kort tid fik opslaget nemlig mere end 140.000 likes samt flere hundrede kommentarer fra hendes følgere.