Der er ikke engang gået to måneder af det nye år, men det har været et begivenhedsrigt år for ‘De unge mødre’-deltageren.

I sidste uge afslørede Natasha Kaup Jensen, som er kendt fra TV-serien ‘De unge mødre’, at hun er gravid med tvillinger, og til sommer bliver hendes børneflok udvidet fra 3 til 5 børn.

Det er dog ikke den eneste store nyhed, som sker for den unge mor.

Nu afslører hun, at hun ikke længere danner par med sin mand, Mathias.

“Vi skal skilles. Efter mange overvejelser har vi besluttet os for, at vi går hver til sit,” skriver Natascha Linea på det sociale medie Instagram.

Det er en udmelding, som har chokeret mange af hendes følgere.

Natascha Linea har tidligere udtalt, at hun aldrig ville skilles fra sin mand, Mathias, heller ikke selvom de gik fra hinanden og ville få nye kærester.

Høje forventninger

Det har dog været en turbulent start for ægteskabet for parret, idet at Mathias har siddet i fængsel siden efteråret 2021. Han skulle blive løsladt i år, og Natascha Linea har tidligere udtalt, at hun glædet sig til 2023.

“Året sluttede på den bedste og mest fantastiske måde, og jeg fik den bedste gave, jeg nogensinde kunne ønske mig. Jeg må desværre ikke offentliggøre det endnu. Men 2023 bliver et magisk år både for mig, min familie og for min fremtid,” skrev hun kort før nytår på sin Instagram profil.

‘De unge mødre’-deltageren har siden januar været sygemeldt fra sin uddannelse som social- og sundhedshjælper på grund af bækkenløsning.

Indtil videre har dette år allerede budt på en graviditet med tvillinger, en sygemelding og nu en skilsmisse for ‘De unge mødre’-deltageren.

Derfor skilles de

Nu uddyber hun, hvorfor at parret har valgt at blive skilt.

“Vi er bare vokset fra hinanden. Der er ikke noget decideret grund til, at vi ikke er sammen mere. Der er ikke nogen decideret årsag, hvis man kan sige det sådan. Vi er stadig gode venner og vi vil heller ikke risikere, at blive mega uvenner. Så hellere gå fra hinanden nu som gode venner, siger hun til ugebladet SE&HØR.

Udover de kommende tvillinger er Natascha Linea mor til datteren Lia, som hun har med ekskæresten Bent, og så har hun sønnen Novah med Mathias, og hendes yngste søn Miso, hvis far er David Bertelsen, som også er kendt fra ‘De unge mødre’. Miso har dog aldrig mødt David, og det er Mathias, der altid har ageret far for Miso.