Når tre børn bliver nu til fem for den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Natascha Linea Kaup.

Hun er nemlig gravid med tvillinger. Det skriver hun i et opslag på sin Instagram.

“Jeg er gravid. Vores familie bliver udvidet med en lille dreng og en lille pige til sommer. Kan slet ikke vente til at møde dem og lære dem at kende. Tænk hvor heldige vi er at blive beriget med endnu et tvillinger til familien,” skriver hun i opslaget.

På billedet ser det ud til, at Natascha er et stykke fremme i sin graviditet, som hun allerede teasede med kort før nytår.

“Året sluttede på den bedste og mest fantastiske måde, og jeg fik den bedste gave, jeg nogensinde kunne ønske mig.” Og fortsætter:

“Jeg må desværre ikke offentliggøre det endnu. Men 2023 bliver et magisk år både for mig, min familie og for min fremtid,” skrev hun dengang på sin Instagram.

Sygemeldt på ubestemt tid

Det er dog kun få uger siden at Natascha Linea meldte ud, at hun er sygemeldt fra sin uddannelse som social- og sundhedshjælper, som hun startede på i sommer.

“Jeg er sygemeldt på ubestemt tid og er overgået til sygedagpenge.” Og forklarer videre:

“Jeg ønsker ikke at komme frem med, hvad grunden er til min sygemelding, men jeg er i tæt dialog med min læge samt min arbejdsgiver, og vi er alle tre enige om, at dette er den bedste løsning for at passe bedst muligt på mig og min krop,” skrev hun i et opslag på Instagram i slutningen af januar.

En blandet søskendeflok

I ‘De unge mødre’ har man kunne følge Natascha Linea Kaup, lige siden hun som 17-årig blev mor til datteren Lia i 2013 med Bent Flink.

Hendes datter bor i dag hos sin far, hvis kone også er gravid, så derfor bliver Lia storesøster til hele tre børn i år.

Derudover har Natascha Linea siden december 2020 været gift med Mathias, som er far til hendes mellemste barn, sønnen Novah, som de fik i 2016, så de bliver snart forældre til tre børn sammen.

Kort efter de blev gift meldte Natascha Linea ud, at de skulle skilles, men i november 2021 meddelte hun, at hun var gået tilbage til ham.

Mathias har siden efteråret 2021 siddet i fængsel, men Natascha Linea har tidligere i en spørgerunde afsløret, at han gerne skulle komme ud i 2023. Hun ville dog ikke ud med den præcise dato for hans løsladelse.

Senest fik Natascha Linea sønnen Miso i 2019 sammen med den tidligere ‘De unge mødre’-deltager David Bertelsen, der dog ikke ville have noget med sønnen at gøre.