Førhen var der kun én vej: Lige op i næsen!

Må jeg snif’ kokain? Næ! Allerede i 2019 sagde Jakob Maegaard, som er bedre kendt som Pattesutter, til sig selv, at han skulle droppe næsebajer – nu er det blevet en realitet.

Pattesutter får flere penge at tørre sig med, nu hvor de ikke længere går til kokain.

Det lyder ikke til at være første gang, at Jakob Maegaard, der er bedre kendt som Pattesutter, har forsøgt at stoppe med at tage kokain.

Pattesutter har tidligere gjort flere forsøg på at stoppe med at tage stoffet under sit kendte alter ego. Denne gang ser det dog ud til at være lykkedes for ham.

I podcasten ‘Tsunami’ virker Pattesutter meget stolt, når han bekræfter, hvad de fleste allerede havde gættet ud fra hans tekster og optrædener: Han har taget rigtig meget kokain.

Men nu er han blevet ædru.

“Er du på coke lige nu, for du hopper rundt,” siger vært Sebastian Peebles.

Og her smider den 30-årige technorapper bomben:

“Slet ikke. Jeg har ikke været på det siden december, faktisk. Den 16. december stoppede jeg med at tage coke.”

Artiklen fortsætter efter opslaget…

Og hvordan stopper man så med at sniffe kokain? Jakob Maegaard har smidt beholdningen ud.

“Jeg har ikke noget imod, at folk hygger sig – de skal bare gøre, hvad de har lyst til. Og jeg kan heller ikke sige, at jeg aldrig kommer til at gøre det igen. Det kan man aldrig sige. Lige nu går det bare ikke: Jeg skal have styr på mit liv. Så kan jeg ikke rende rundt og gøre det,” forklarer han i podcasten.

Slut med andre ting også

Og Pattesutter er holdt helt op denne gang – det er ikke bare en pause, forsikrer han.

“Det her er den bedste gang nogensinde faktisk. Jeg havde bare mere lyst til det denne gang. Jeg kunne ikke magte at gå rundt og være helt fucked hele tiden. Jeg kunne ikke tage mig sammen til noget. Det eneste, jeg tænkte på, det var bare at tage i byen.”

Den kontroversielle rapper afslører også, at det ikke kun er stofferne, der er droppet.

Også alkoholen er lagt på hylden og samle støv.

“Jeg har været til to fester i den periode her. Til den ene drak jeg kun alkoholfri øl, til den anden måtte jeg gå efter en halv time. Jeg blev nødt til at tage hjem, fordi der blev for cokeagtig stemning. Jeg er ikke god til det der. For mig har der altid bare været én vej, og det var lige op i min næse. Jeg kan ikke rigtig finde ud af det uden det (feste uden coke, red.), så jeg er nødt til bare at lade være.”