“Den er sgu god nok,” lyder det fra festivalen. 

“Vi niver os stadig lidt i armen.”

Sådan starter et opslag fra Smukfest på Facebook.

“Men den er sgu god nok! Justin Bieber har meldt sin ankomst onsdag på Smukfest 2022! Vi kan slet ikke få armene ned,” lyder det fra festivalen i Skanderborg.

https://www.facebook.com/danmarkssmukkestefestival/posts/10160293185858623

Som en del af ’Justin Bieber: The Justice World Tour’ bliver Smukfest den eneste koncert i Danmark i 2022 – og den første gang nogensinde, Justin optræder på en dansk festival, oplyser Smukfest.

Danske Bieber-fans kan dog også glæde sig til 2023. Popstjernen rammer nemlig også Royal Arena i København til to koncerter i marts i 2023.

Blev opdaget i 2008

Den 27-årige canadiske sanger og sangskriver blev opdaget i 2008, da en video af en meget ung, guitarspillende og hjerteknusende Justin Bieber blev lagt på Youtube, hvor den straks gik viralt. 

Herefter fulgte debutalbummet ’My World’ i 2009, og han har siden da udgivet i alt ni albums, hvor af de otte er røget helt til tops.

I løbet af sin karriere har han solgt estimerede 80 millioner plader på verdensplan og løbet afsted med titlen som den mest streamede artist på Spotify nogensinde, hvilket gør ham til en af verdens mest sælgende og streamede artister, oplyser festivalen.