Den kendte skuespiller har løftet sløret for en lykkelig nyhed, hvilket han har gjort i en video på det sociale medie Instagram.

Skuespiller Shemar Moore, der har spillet med i en række tv-serier, men i høj grad er kendt for sine roller i tv-serierne ‘Criminal Minds’ og ‘S.W.A.T.’, har god grund til at smile for tiden.

LÆS OGSÅ: ‘The Wire’-skuespiller død efter lang tids sygdom

I en video, som han har delt på det sociale medie Instagram, har han afsløret en lykkelig nyhed, som han selv ser meget frem til. Det skriver Ekstra Bladet.

I denne video afslører han nemlig, at han i en alder af 52 år skal være far til en lille pige. Det er første gang, at den kendte skuespiller skal være far, hvorfor det er noget helt særligt for ham.

Videoen stammer fra den dag, hvor Shemar Moore finder ud af, om han skal være far til en dreng eller en pige – og her fandt han altså ud af, at det er en lille pige, der ligger og venter i hans kærestes mave.

“I dag er dagen. Jeres dreng har sommerfugle i maven. Det er en speciel dag, det er en legendarisk dag. I dag finder Shemar Moore ud af, om han skal være far til en lille pige eller en lille dreng’, lyder det blandt andet fra ham i videoen.

I USA er det meget udbredt, at man gør en begivenhed ud af det, når forældrene skal finde ud af, om de skal have en dreng eller en pige. Og netop dette havde Shemar Moore og hans kæreste, 39-årige Jesiree Dizon, også valgt at gøre.

LÆS OGSÅ: Harvey Weinstein risikerer yderligere 18 år bag tremmer

Parret valgte dog at tage deres såkaldte ‘gender reveal’ til et helt nyt niveau, da de fik smidt farve ned fra en helikopter. Da det viste sig at være en lyserød farve, der blev kastet ud, er det altså en pige, parret venter sig.