Christopher og hans hustru betaler svimlende beløb for lejlighed

Christopher og hans hustru, Cecilie Haugaard, skal have ny adresse. De har købt lejlighed i en eksklusiv bygning, der allerede har solgt lejligheder for over en milliard kroner. En del af denne sum er altså nu parrets andel.

Deres nye lejlighed ligger i byggeriet Papirøen, som ligger tæt ved Nyhavn lige overfor skuespillerhuset. Det er ikke hvem som helst, der kan få råd til at købe lejlighed her. En af lejlighederne koster nemlig hele 70,9 milioner.

Om det er Christophers musik, og nyfundne karriere som skuespiller, der har betalt for lejligheden, eller om betalingen er delt ligeligt med Cecilie Haugaard, der gør karriere som model og influencer, ved de nok kun selv.

De kan naturligvis også se frem til andre eksklusive naboer med pengepungen i orden. Racerkøren, Michael Klitgaard Christensen, skulle være ejer af en af lejlighederne i det populære byggeri.

Christopher har haft en stor karriere indenfor musikken, og hans store popularitet ses på alle de utallige hits, han har bragt undervejs. For nyligt tog hans karriere også en drejning mod filmens verden.

Han debuterede, som skuespiller, i filmen “Toscana”, og senest kan man nyde ham og hans musikalske talent i “A Beautiful Mind”, hvor han indtager hovedrollen.

“A Beautiful Mind” bød på flere stærke musik- og sangpræstationer fra den populære musiker.

Det kan roligt siges, at det professionelle liv må godt for de to, især hvis man tænker på, at lejligheden, de har købt, kostede 11.250.000 kroner, ifølge Se og Hør.

Det er, trods prisen, en af de mere beskedne prissat i byggeriet, men dog stadig en klækkelig sum. Og mon ikke de er glade og tilfredse med deres nye adresse uanset den beskedne pris.

Du kan læse mere om Christopher og hans medvirken i “A Beautiful Mind” her.