Det nye karrieresats for krøltoppen havde sine konsekvenser på den private front

Christopher har snart været alle steder: i radioen, på koncertscenerne, på plakater i danske teenagepigers værelser, og sågar på Aqua d’Or- og parfumeflasker.

Og nu kan danskerne snart glæde sig til at se den danske popprins på endnu et medie.

Den 1. juni dukker han nemlig op som hovedrollen i den nyeste Netflix-film ‘A Beautiful Life’, hvor sangeren spiller fiskeren Elliott, der bliver opdaget af en manager som ser fiskerens musikalske potentiale i musikken.

At få et manuskript i hånden og øve replikker er et nyt kapitel i Christophers karriere – men også et kapitel der har haft ført til et stort savn under de mange optagelser.

– Det var super nedtur at være så meget væk fra min familie under optagelserne. Vi optog det meste af filmen i Strandby, ved Ebeltoft og i Aarhus. Jeg bor lige her ovre på den anden side af Kongens Nytorv på Christianshavn og har en datter, som på det tidspunkt var et år gammel, og jeg var væk omkring fem-seks dage om ugen i måneder og kom hjem lørdag eftermiddag og skulle afsted igen søndag eftermiddag. Det var bare fucking hårdt. Og det var bare nederen at gå glip af hendes første skridt og sådan noget. Hvor man kommer hjem og er sådan: ’Hun går! Ahh!’, fortæller Christopher til Soundvenue.

Til dagligt er Christopher gift med modellen Cecilie Haugaard, hvor de sammen har datteren Noelle på to år, og lille Isabella der kom til verden i slutningen af april-2023.

‘A Beautiful Life’ bliver anden gang Christopher kaster sig ud som skuespiller. Han slog sine folder foran kameraet for første gang sidste år, da han medvirkede i filmen ‘Toscana’ med Anders Matthesen i hovedrollen.