Se videoen: Sangerinden havde taget kvinden med på scenen, men var tilsyneladende lidt utilfreds med, at hun fokuserede på sin telefon.

En video af Chris Brown er gået viralt rundt på sociale medier. 

I videoen kan man se, at han har løftet en kvinde op på scenen under en af ​​sine koncerter, hvor han giver hende en sexet dans.

Kvinden ser dog ud til at være mere fokuseret på at filme sig selv med den berømte sangerinde, hvilket han ikke er særlig glad for.

I hvert fald vælger Chris Brown at tage telefonen ud af hendes hånd, hvorpå han køler den så vidt han kan blandt publikum.

I videoen kan man se kvinden læne sig tilbage i noget nær chokeret over situationen.

Se videoen herunder:

@ellishatok #chrisbrown throws fans #phone ♬ original sound – Ellisha Tok

Ifølge TMZ fandt hændelsen sted onsdag i Berlin, Tyskland.

Kvinden skal have fået telefonen tilbage efterfølgende, men det er ikke bekræftet.

På de sociale medier er videoen som allerede nævnt gået viralt, og her er der noget delte meninger om, hvem der opførte sig bedst, kvinden og Chris Brown.

Mange er dog på sangerindens side, da de mener, at kvinden burde have været mere fokuseret på, hvad der skete på scenen frem for på hendes telefon.

– Hun er skør i hovedet. Hvis Chris Brown forførte mig sådan, ville jeg være opmærksom, men hun taler i telefonen? Hvad er der galt med hende?, skriver en.

– Jeg kan ikke lide Chris Brown, men den var guld værd. Den kvinde havde sit livs største oplevelse ved at opleve at stå på scenen og få en lapdance af ham, og så sidder hun bare med telefonen, som om hun er i en frisørsalon, siger en anden.

Chris Brown har kommenteret sagen på Instagram, hvor han tilsyneladende er stolt af sig selv.

I hvert fald delte han først en historie med videoen fra episoden og skrev: “Fuck that phone”, efterfulgt af en emoji, der griner hysterisk.

Han delte derefter en historie, hvor han skrev, at kvinden fik sin telefon tilbage.