Den populære danske komiker Casper Christensen oplevede en rystende aften på DR’s show “I hjernen på stjernen”.

Programmet, der er kendt for sin dybdegående og tankevækkende tilgang til at kende berømtheder, er vendt tilbage med sæson nummer to, og det er igen med Josefine Høgh og Jan Hellesøe i spidsen.

I premieren af denne sæson blev den 54-årige komiker, Casper Christensen, udsat for et forbløffende eksperiment, der endte med at røre ham til tårer. Eksperimentet blev udført af Jan Hellesøe, en ekspert i psykologisk manipulation.

Eksperimentet involverede en række spørgsmål om Casper Christensens lykkeligste øjeblikke gennem forskellige faser i hans liv, ledsaget af et talgenereringsprocess, der til sidst resulterede i tallet 710.219.124 – et tal, der viser sig at have en bemærkelsesværdig betydning.

Uden hans viden blev dette tal allerede forudsagt af Hellesøe og skrevet ned på et kort, som Casper holdt fast på gennem hele eksperimentet. Efter afsløringen af det magiske tal, blev han spurgt om det seneste tidspunkt, hvor han følte sig lykkelig. Han delte, at det var da et familiemedlem for nylig blev erklæret fri for sygdom efter en alvorlig sygdomsperiode.

På dette tidspunkt viste Hellesøe kortet, og ved at vende tallet 710.219.124 op ned, kunne ordet ‘helbredt’ læses – et chokerende øjeblik, der efterlod den normalt muntre komiker synligt rørt.

Med tårer i øjnene kommenterede Casper Christensen på oplevelsen:

“Det var voldsomt. Jeg har det supergodt, men er bare berørt over, at den hændelse betyder så meget… Hvordan det kan gennemskues eller forstås. Det er helt vildt. Det er det mest absurde, jeg har oplevet i upåvirket tilstand. Måske endda i påvirket tilstand. Wauw!”.

Denne dybe forbindelse mellem hans personlige lykke og det forbløffende eksperiment viste sig at være en uforglemmelig oplevelse for Casper Christensen, der udtrykte stor taknemmelighed for at have deltaget i programmet.