Carole Baskin aflagde for nyligt et besøg på kontoret til sin længe antaget døde mands advokat på jagt efter et dokument, der angiveligt siger, at han er i live og bor i Costa Rica.

Baskins forsvundne multi-millionær ægtefælle, Don Lewis blev erklæret lovligt død i 2002 – fem år efter at han forsvandt sporløst i august 1997, 59 år gammel.

Myndighederne har aldrig fundet beviser, som der tyder på, at Lewis blev myrdet, men de har mistanke om uredelighed.

Carole Baskin, 61, som arvede hele Lewis’ ejendom på 5 millioner dollars, har længe nægtet enhver involvering i hans forsvinden.

Dyrerettighedsaktivisten skabte overskrifter i sidste uge, da et interview, hun gav i et britisk tv-program i 2021, dukkede op igen, hvor hun hævdede, at Lewis var blevet fundet “i live og godt” bor i Costa Rica.

Læs også “Carole Baskins forsvundne eksmand Don Lewis er blevet fundet i live“.

Carole Baskin hævder, at opdagelsen blev gjort af Homeland Security og dokumenteret i et brev, som hun først blev gjort opmærksom på efter udsendelsen af ​​Tiger King 2 på Netflix.

Kravet er siden blevet tilbagevist af Hillsborough County Sheriff’s Office – det agentur, der har ansvaret for Lewis’ sag – og miskrediteret af Lewis’ familie.

Don Lewis’ advokat og ven, Joe Fritz, kalder også “bulls**t”, som fortalte The US Sun , at selvom han mener, at der findes et dokument, der ligner det, der er beskrevet af Baskin, så beviser det ikke, at Don er i live.

Mere “Bulls**t”

“Først og fremmest er det en forbandet løgn, at (føderale myndigheder) vil sige hvad som helst til nogen,” sagde han.

“Nummer to, ingen, jeg kender uden for politiarbejdet, har nogensinde set det dokument […] Jeg har vidst, at det eksisterede siden før Tiger King, og vi har bedt om det, men de vil ikke opgive det. 

“Men det brevs eksistens er ikke noget nyt, det er bare mere bulls**t fra Carole.

“Jeg tror, ​​at dokumentet eksisterer, men jeg synes, det er fyldt med s**t. Det er ikke sådan, at de har et billede eller et tommelfingeraftryk af ham. 

“Det er bare et gammelt dokument fra en, der arbejdede for den føderale regering, som troede, han havde afsløret noget, mens de ikke havde gjort det.”

For blot et par måneder siden afslørede Fritz, at Baskin dukkede op på sit kontor i Tampa, Florida, og bad om en papirkopi af det pågældende brev.

“Interessant nok, omkring Thanksgiving-agtig tid, gik Carole ind på mit forbandede kontor,” sagde Fritz, som ikke var med på det tidspunkt, men blev informeret om besøget af hans personale.

“Hun gik ind på mit kontor og ville vide, om jeg havde en kopi af den rapport.

“Hun havde spurgt Homeland Security, men de ville ikke give hende en; hun gik til sheriffens kontor, de ville ikke give hende en.

“Hun får ingen steder i verden. Ingen vil give hende en kopi, og de vil ikke give nogen en kopi.

“Jeg skal passe på, hvad jeg siger […] men et bedre spørgsmål er, hvorfor ville hun have den rapport?

“Hun har ledt efter det, formentlig fordi hun vil have det til forsvar, hvis der nogensinde bliver anklaget hende eller nogen anden.”

LÆGEBREV

I en erklæring til bekræftede Carole, at hun besøgte Fritz’ kontor sent sidste år på jagt efter brevet.

“Jeg vidste aldrig, at Homeland Security-rapporten eksisterede, før jeg så den i Tiger King 2 i november 2021,” begyndte hendes skriftlige erklæring.

“Da Joseph Fritz var den person, der præsenterede dokumentet i showet, regnede jeg med, at han nok ville have en kopi af det, så jeg gik til hans kontor for at se, om jeg kunne mødes med ham, men han ringede aldrig tilbage, selvom jeg tog afsted. mit visitkort.”

Baskin svarede ikke på et spørgsmål om, hvorvidt der var en specifik grund til, at hun ønskede at se brevet, andet end af nysgerrighed.

Fritz sagde i mellemtiden, at han først blev gjort opmærksom på en potentiel observation af Lewis i Costa Rica under et ophedet telefonopkald med sheriffens kontors ledende efterforsker i det første kølvandet på hans forsvinden.

“Jeg kom med en kommentar om noget, der fornærmede deres håndtering af efterforskningen,” sagde Fritz, “og detektiven tog telefonen og begyndte bare at tygge mig ud og lod slippe, at han skulle håndtere en eller anden føderal rapport om, at Don var set i Costa Rica, som han skulle overvinde.

Flere har ledt efter ham

“Det var den første indikation, jeg havde på, at de måske havde fundet noget, men det var år siden, og det viste sig tydeligvis ikke at være noget.”

Don Lewis’ døtre sagde, at de også blev informeret om en potentiel observation af Lewis i Costa Rica i slutningen af ​​1997 af Hillsborough Countys efterforskere.

I en erklæring udgivet tidligere på ugen sagde Lewis’ døtre, at observationen var detaljeret i en rapport skrevet af embedsmænd fra US Customs, ikke Homeland Security.

Den rapport fik Lewis’ ældste datter Donna og hendes mand Tim til at flyve til Costa Rica straks i november 1997 på jagt efter sin far, men de gav intet spor af ham.

Hans døtre sagde, at toldrapporten er det samme brev, som vist i Tiger King 2, men de mener, at det er blevet behandlet af en ukendt part for at henvise til Department of Homeland Security i stedet.

“I de sidste par dage har vi erfaret om de seneste nyhedsartikler, der er blevet offentliggjort, der hævder, at vores far, Jack Donald Lewis, er blevet fundet ‘i live og godt’ i Costa Rica,” begyndte døtrenes skriftlige erklæring.

“Selvom vi bestemt ville glæde os over den gode nyhed om, at vores far blev fundet i live, er det simpelthen ikke sandt. I slutningen af ​​1997 blev vi underrettet af Hillsborough County Sheriff’s Department om, at der eksisterede en rapport fra US Customs om, at vores far var blevet set i Costa Rica. 

“Dette var den samme rapport, som blev vist i ‘Tiger King 2’, som nu bliver brugt til at fylde en anden fortælling om, hvad der skete med vores far.”

Udtalelsen fortsatte: “Vores far er stadig opført som en savnet person i National Missing and Unidentified Persons database.

“The Hillsborough County Sheriff’s Department arbejder stadig aktivt på vores fars sag, og vi er i konstant kommunikation med dem, mens de fortsætter med at bevæge sig fremad.”