Kate Middleton formåede at lukke ned for prins Harry med én brutal sætning, da hun svarede på et spørgsmål fra et barn.

Kate Middleton, der er gift med prins William, har tilsyneladende formået at lukke ned for prins Harry med en enkelt sætning.

Det skete i forbindelse med besvarelsen af et spørgsmål fra et barn. Her pointerede den 41-årige prinsesse af Wales, at du er nødt til at ‘arbejde hårdt’, hvis du vil være en del af det engelske kongehus.

Tidligere på ugen blev Kate Middleton stillet flere besværlige spørgsmål fra skolebørn. Ifølge en kongelig ekspert benyttede hun denne lejlighed til at sende en stikpille til prins Harry, der i januar 2020 trak sig fra de royale pligter sammen med sin kone Meghan Markle.

Prinsessen af Wales deltog i den første udgave af Children’s Picnic forud for Chelsea Flower Show, da hun kom med sin stikpille. 

Da hun tog imod ‘ubehagelige spørgsmål’ fra flere af de tilstedeværende børn, kom hun tilsyneladende med et svar, der ifølge den royale ekspert Daniela Elser var en klar hentydning til prins Harrys fravær fra kongehuset. Det skriver hun i sin seneste klumme.

I klummen skriver hun, at hendes svar ‘stadig gælder’ for prins Harry. Den royale ekspert skriver også, at hun mener, at prins Harry og Meghan Markle ønsker at blive ‘defineret’ af deres tætte relation til kongehuset.

“På et barns spørgsmål om, hvad kongefamilien laver, svarede prinsessen: ‘Man skal arbejde hårdt, men det bedste ved det er at møde børn som dig’,” skriver hun i sin klumme.

“Hun tilføjede også: ‘De hjælper med at støtte alle de forskellige mennesker i landet, fremviser alt det fantastiske arbejde, der bliver udført, og passer på alle’.”

Daniela Elser opfatter disse udtalelser som en stikpille til prins Harry, der især hæfter sig ved, at prinsessen af Wales valgte at fortælle om behovet for at fremhæve ‘andres præstationer’.

Desuden beskriver hun ifølge Daily Star dette som værende en ‘lektion’, som prins Harry gør klogt i at ‘være opmærksom på’, efter hans optræden ved en prisuddeling for nylig.