Siden Bruce Willis fik diagnosticeret afasi, en tilstand, der påvirker ens evne til at kommunikere, har skuespiller Bruce Willis holdt lav profil. Hans familie har været åben omkring hans nøjagtige diagnose, frontotemporal demens, og har holdt hans fans jævnligt opdateret.

“Vores familie ønskede først at udtrykke vores dybeste taknemmelighed for den utrolige strøm af kærlighed, støtte og fantastiske historier, vi alle har modtaget, siden vi delte Bruces diagnose,” skrev hans datter Rumer Willis på de sociale medier.

“I den ånd ønskede vi at give jer en opdatering om vores elskede mand, far og ven, da vi nu har en dybere forståelse af, hvad han oplever.

“Siden vi annoncerede Bruces diagnose af afasi i foråret 2022, er Bruces tilstand skredet frem, og vi har nu en mere specifik diagnose: frontotemporal demens (kendt som FTD).” fortæller hun.

Familien tilføjede desuden, at da skuespillerens kognitive evner påvirkes mere og mere, gør læger alt i deres magt for at gøre tingene lettere for ham.

Emma Heming, Willis’ kone, arbejder med en demensspecialist for at sikre, at Die Hard-stjernen modtager den bedst mulige pleje.

“Min sorg kan være lammende, men jeg lærer at leve sammen med den. Som min steddatter [Scout Willis red.] fortalte mig, er sorg den dybeste og reneste form for kærlighed. Jeg håber, du finder en vis trøst i det også,” sagde hun i 2022.

For nylig opdagede Emma den nye Instagram-funktion, der lader dig opdage billeder og videoer, du har postet tidligere. Hun delte derefter et minde om Willis, hvor han roste hende for bare et år siden. I billedteksten skrev Heming:

“Hvad er denne nye Memory-ting på IG!? Omg, min største fan. Jeg er forelsket i ham.”

I videoen kunne Willis høres sige, at han er ‘vild’ med sin kones hudplejemærke Cocobaba.

Før familien delte Willis’ diagnose, bemærkede hans kolleger, at han havde problemer med at huske replikkerne.

“Det var mindre en irritation og mere som: ‘Hvordan får vi Bruce til ikke at se dårlig ud?’

“Nogen ville give ham en replik, og han forstod ikke, hvad det betød. Han blev bare styret som en marionetdukke,” sagde et besætningsmedlem om Willis og henviste til skuespillerens seneste film, White Elephant.