The Boss skulle efter planen spille hele tre koncerter i Danmark i juli måned.

Nu har hans helbred sat en stopper for tredje koncert på blot en uge.

Rockstjernen Bruce Springsteen udskyder koncerter på grund af helbredsproblemer.

Det fortæller han selv på Twitter.

“På grund af sygdom må Bruce Springsteen og the E Street Band udskyde koncerten i MVP Arena i Albany på tirsdag den 14. marts.” Og fortsætter:

“Vi arbejder på at finde en ny dato, så behold jeres billetter, for de gælder til den næste koncert,” skriver Bruce Springsteen på det sociale medie Twitter.

Den 73-årige ‘Born in the U.S.A’-sangeren skød sin første turné i seks år i gang den 1. februar og skulle herefter planen også spiller hele to koncerter i Parken, København, henholdsvis d. 11 og 13 juli i år.

Der er dog ikke meldt noget mere specifikt ud omkring Springsteens’ helbred, men ifølge E Street Band-medlem Steven Van Zandt, skal forventningsfulde koncertgængere ikke frygte, at have købt billet til koncerterne.

“Der er ingen grund til at være bekymret. Det er ikke noget alvorligt. Blot noget forbigående. Vi er snart tilbage for fuld styrke igen,” skriver Steven Van Zandt på twitter.

Det er ikke den eneste koncert, som rock-legenden har været nødsaget til at udskyde pga helbredsproblemer.

Torsdag i sidste uge, skulle han have stået på scenen i Uncasville, Connecticut. Det blev dog ikke til noget, ligesom at han ligeledes blev nødt til at udskyde søndagens show i Columbus, Ohio.

Vi fra redaktionen ønsker ham god bedring!