Partiet har fundet plads til et nyt medlem – men ikke bare hvem som helst

Det er opsigtsvækkende nyheder, Nye Borgerlige-partistifteren Pernille Vermund kunne melde i partiets seneste nyhedsbrev.

Partiet kan nemlig byde velkommen til endnu skarpladt våben i partiets arsenal.

Der er nemlig tale om ingen ringere end den tidligere formandskandidat i Dansk Folkeparti, Martin Henriksen, der nu vender tilbage til Christiansborg – og nu hos sit nye parti.

‘Jeg har altid vidst, at Martin er en værdikriger, der kæmper for vores kulturarv, værdier og traditioner. Jeg kendte dog ikke Martin Henriksen personligt, da jeg første gang hørte om hans interesse for vores parti og lysten til at komme med ombord’, skriver Vermund i nyhedsbrevet på partiets hjemmeside.

Henriksens tid i Dansk Folkeparti var defineret af ambitioner og at sigte mod skyerne. Han gik selv efter bestyrelsesposten i DF 23, men måtte se sig slået af Morten Messerschmidt.

Efterfølgende meldte Henriksen sig ud af partiet, hvor begrundelsen lød at han ikke ville bakke op om et DF med Messerschmidt som formand. Henriksen var en vigtig person i partiet, under hans tid i Dansk Folkeparti fra 2005 til 2019.

Siden da sad Henriksen i bestyrelsen i Stevns Kommune. Men nu skal han finde sig til rette ved et nyt skrivebord hos Vermund og co.