Brad Pitt spiller hovedrollen i filmen ‘Bullet Train’, som er kommet rigtig godt fra start, og har indtjent et stort beløb på åbningsaftenen.

Den actionspækkede komediefilm med Brad Pitt i hovedrollen som en uheldig lejemorder, der støder på sine fjender, mens han kører på verdens hurtigste tog, har fået en succesfuld start.

LÆS OGSÅ: Derfor gik Kim Kardashian og Pete Davidson fra hinanden

Ifølge IMDB’s Box Office Mojo har filmen nemlig indtjent hele 12,6 millioner dollars på sin åbningsaften, hvilket er svarende til hele 92 millioner kroner.

Den populære film, der er af The Post er blevet beskrevet som ‘sexet, blodig krimikomedie’ forventes at indtjene omtrent 30 millioner dollars (219 millioner kroner) i sin debutweekend, skriver Variety.

‘DC League of Super-Pets’, der fik sin premiere den 29. juli, blev sendt ned på andenpladsen og indkasserede 3,35 millioner dollars, hvilket er en markant nedgang fra de 9,3 millioner dollars, den tjente den aften, den kom i biografen.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk afslører: Fik undervisning af Hollywood-legende

Den animerede film fra Warner Bros., der har stemmer fra Dwayne Johnson, Kevin Hart og John Krasinski, fik ikke just en fantastisk anmeldelse af Wall Street Journal i sidste uge. Alligevel bliver den dog ved med at spille penge ind.