Måske studsede du over det – måske bemærkede du det ikke. Men Peter Ingemann gør nu selv opmærksom på fejlen.

Da ‘Ingemann og Østkysten’ rullede over skærmen i går, var der en fejl.

Det var først noget Peter Ingemann blev opmærksom på i går morges, derfor kunne det ikke nå at blive rettet. Men det lyder dog til, at der er planer om, at det bliver rettet.

Det er på Facebook, at han i et opslag beklager fejlen.

LÆS OGSÅ  Panik i 'Gift ved største blik': Nu afsløres det hvorfor

“Så er det i aften – eller allerede nu på TV2 PLAY – at knallerten ruller. Jeg er så glad og taknemmelig for de vilde seertal der var i sidste uge. Hvor er det bare fedt,” skriver Peter Ingemann i opslaget, hvor han også skriver, at hele holdet bag programmerne er oppe at køre over seertallene, der var rigtig gode efter første afsnit.

Og herefter retter Peter Ingemann opmærksomheden mod den fejl, som der er i teksterne i programmet:

“Lige en lille ting, inden jeg får fat i ØRERNE på dem der laver underteksterne på TV2! I min intro til programmet (der hvor jeg som 16 årig kommer kørende på knallerten) der siger jeg:

“OK, cut bare!”

Jeg siger ikke, som der står på teksten:

“Fuck dig!”

Jeg beklager og skal nok få det rettet. Blev først opmærksom på det her til morgen,” skriver han i opslaget og fortsætter:

“I øvrigt refererer “Cut bare” til Jarl Friis Mikkelsens figur i filmen “Op på fars hat”, som var yderst populær i slutningen ar 80’erne, hvor klippet med mig på min knallert er optaget.”

LÆS OGSÅ  Mens Karsten Ree venter på svar fra lægerne: Kritikken hagler ned over Janni

Peter Ingemann er kendt fra en lang række TV 2-programmer. Han har tidligere meddelt, at denne sæson, bliver den sidste i ‘knallertserien’.

Du kan se hele Peter Ingemanns opslag herunder: