Snart ringer kirkeklokkerne for kendiskok Umut Sakarya.

Den 32-årige kendiskok og tidligere ‘Vild med dans’-deltager afslører nemlig på sin Instagram, at han har været på knæ for kæresten Johanne Havshøj, som sagde “ja”.

Frieriet fandt sted på Anholt, hvor parret har tilbragt tre uger sammen med deres familie.

“Vi har lidt at fortælle… Man kan roligt sige at optagelserne til en markrelsalats-opskrift til YouTube tog en drejning…,” indleder Umut Sakarya sit opslag på det sociale medie og fortsætter:

“For 2,5 år siden mødte vi hinanden for første gang og forelskede os midt i et livs-kaos – i dag står vi stærkere end nogensinde med endnu mere kærlighed, mod og lykke i livet. Det liv vi har skabt sammen, vil vi passe og pleje så vi kan blive ved med at leve, drømme, skabe og være dem vi er. Det er noget vi har lovet os selv og hinanden. Vi har nu taget skridtet videre i vores forhold og er blevet forlovet på Anholt.”

Du kan se frieriet i videoen herunder.

I kommentarfeltet er det væltet ind med kommentarer. Blandt andet fra ‘Familie fra Bryggen’-stjernen Stephanie ‘Geggo’ Karma Salvarli, der ønsker parret stort tillykke med kærligheden.

“Kæmpe tillykke med kærligheden, i er så dejlige sammen, er,” skriver hun til opslaget.

Parret har også modtaget lykønskninger fra både deltagere og dansere fra ‘Vild med dans’.

“Auuuwww [emojis] Kæmpe stort tillykke,” skriver Jenna Bagge, der var hans dansepartner i programmet, som han valgte at trække sig fra på grund af grove beskeder.

“Kæmpe stort tillykke!!,” skriver danseren Asta Björk Ívarsdóttir.

“Ejjjj tillykke!!!,” lyder det fra Cecilie Schmeichel, der var med i danseprogrammet sidste år.