Nu fortæller Ulla Vejby, at det var en meget rørende oplevelse.

Badehotellet lakker mod enden og snart er det endegyldigt forbi.

Optagelserne til den sidste sæson strakte sig fra den 18. april sidste år til den 1. december sidste år.

For mange af Badehotellets skuespillere var den sidste afsked med Badehotellet og optagelserne dertil vemodige. Ulla Vejby som spiller Edith, har været med fra start til slut. Til BILLED-BLADET fortæller hun, hvordan det var for hende at tage afsked med optagelserne.

Læs også: ‘Sommerdahl’ vender snart tilbage: Det venter der i sæson 5

For Ulla Vejby var den sidste optagelse ganske særlig, det var nemlig ikke bare den sidste optagelse for hende, men for hele Badehotellet.

“Jeg havde det allersidste skud nogensinde på ‘Badehotellet’. Det var meget overvældende, hvor rørende et øjeblik det var for os alle sammen. Mange var kørt derud for at være med til det allersidste klap. Merete var ikke med, men var mødt op, og det samme var andre for at kunne lukke hotellet sammen. Det var et nærbillede af nogle æg. Jeg skulle bare stå og holde kurven med æg. Jeg stod og rystede lidt og havde lidt blanke øjne, for det var underligt og vemodigt,” fortæller Ulla Vejby til bladet.

Læs også: Mette Frederiksen vækker opsigt: Deler private beskeder

Hun fortæller også, at hun er meget bedre til et ‘på gensyn’ fremfor et ‘farvel’. Men denne gang er det dog et farvel til Badehotellet.

Ulla Vejby siger i den forbindelse, at det dog føles helt rigtigt.