Avril Lavigne og Tygas dating er ikke for at lave et mediestunt eller et musiksamarbejde.

Avril Lavigne og rapperen Tyga er ikke blege for at fange folkets opmærksomhed og overskrifter efter deres tur til Paris.

De er faktisk oprigtigt interesserede i at lære hinanden at kende uden pres eller forventninger og i at date.. Hinanden.

Kilder tæt på parret fortæller til TMZ, at Avril Lavigne og Tyga stadig er i de tidlige stadier af at finde ud af hinanden, men de sætter ikke nogen titel – ala kærester – på noget endnu.

Der har været spekulationer om, at de to kun hængte ud som et mediestunt, og for at skabe noget summen omkring et muligt musiksamarbejde.

Kilder siger dog, at dette ikke er sandt, og at de to ikke har noget musik på vej – de nyder bare at hænge ud.

Det er let at se, at parret nyder hinandens selskab. Især ved modeshowet i Paris, vælger de at stå og kysse og kom slentrende hånd i hånd gennem Paris’ gader.

Avril Lavigne afbrød sin forlovelse med ‘Mod Sun’ for kun et par uger siden, efter at kilder fortalte, at det hele havde været opklaret i et par måneder.

Mod Sun blev overrasket over nyheden, men har kørt gennem sin koncert-turné for at promovere hans ‘God Save The Teen’-albummet. Et projekt med flere sange dedikeret til Avril Lavigne.

Det er stadigvæk uklart, hvor langt Tyga og Avril Lavigne vil tage tingene. Så vi må alle vente i spænding.