Nu bliver romantikrygterne varmere og varmere omkring de to kendisser

Avril Lavigne og Tyga gør ikke meget for at forsøge at afslå de romantiske rygter, som florerer.

Efte at være blevet set sammen ved en håndfuld lejligheder i løbet af de sidste mange uger, viste de to en vis hengivenhed for hinanden, mens de sad side om side ved Ottolinger-modeshowet i Paris mandag d. 6 marts.

Mens duoen holdte pokerface, da de poserede foran alle kameraerne, fangede de et ærligt øjeblik rapperen Tyga, der hviskede noget i sangerindens øre, hvilket fik hende til at bryde ud i latter.

Som OK! rapporterede, at tosomheden udløste dating rygter i sidste måned.

Lige efter at det blev afsløret, at Avril og musikeren Mod Sun, 35, afsluttede deres forlovelse, selvom en insider fortalte en outlet, at rapepren intet havde at gøre med splittelsen, da ekserne var på udebane for måneder forinden.

“De lærte hinanden at kende på et dybere plan og fandt ud af, at det ikke lykkedes, og de afsluttede stille og roligt tingene,” fortalte en kilde til et andet medie af stjernerne, som blev forlovet i april 2022.

Mod Sun hævder dog noget andet. Da den første dag, Tyga og Avril blev set sammen, udtalte førstenævntes repræsentant: “De var sammen og forlovede fra 3 dage siden, da Mod rejste på turné, så hvis noget har ændret sig, er det nyheder for ham”.

Avril Lavignes eks kommenterede på hændelsen via et opslag på det sociale medie Instagram d. 28 februar:

“”På 1 uge ændrede hele mit liv sig fuldstændig . Jeg ved bare, at der er en plan for det hele. Jeg vil holde hovedet oppe + altid lytte til mit hjerte, selv når det føles knust,” sagde han. “At være omgivet af kærlighed hver aften på turné har været en absolut velsignelse. Jeg har de bedste venner i hele verden, tak for altid at have min ryg.”

Page Six delte de intime billeder af de to kendisser, se billederne HER.