Nytårsdag var det ved at gå helt galt for Avengers-stjernen Jeremy Renner. Som en af Hollywoods største stjerner, fyldte det meget i medierne. Renner endte faktisk med at blive alvorligt skadet i en ulykke nytårsdag.

Renner, der nok er bedst kendt for sin rolle som Hawkeye i Marvel Cinematic Universe, var på vej tilbage til sin hytte i bjergene nær Lake Tahoe, da han blev fanget i et kraftigt snefald. Han kørte på sin snescooter, da det pludselig gik galt for ham.

Ifølge flere medier blev Renner bragt til en klinik i Reno med helikopter. Her gennemgik han flere operationer. Hollywood-stjernen brækkede mere end 30 knogler i ulykken og ville helt sikkert være afgået ved døden, hvis ikke hans nevø havde været der til at hjælpe ham.

Renner har siden udtalt, at han var ved fuld bevidsthed under hele ulykken, og det var ekstremt smertefuldt. Det var ifølge Hollywood-stjernen en af de mest skræmmende oplevelser i hans liv.

På hospitalet besluttede han sig for at skrive et afskedsbrev til sin familie på sin telefon. Det fortalte ‘Hawkeye’ til den amerikanske journalist Diane Sawyer.

Han har også offentligt takket sine fans og familie for deres støtte og kærlighed i en svær tid.

Ud over sin karriere som skuespiller er Jeremy Renner også kendt for at lave musik. Han har udgivet flere singler og optrådt mange steder.

Han er også en ivrig sportsmand og deltager ofte i konkurrencer og events inden for motorsport.

Trods den alvorlige ulykke ser det ud til, at Jeremy Renner langsomt er ved at komme sig og vende tilbage til sit normale liv.

Fans og kolleger i branchen ønsker ham alt det bedste og ser frem til at se ham tilbage på skærmen og i rampelyset.