Anne Heche mistede i sidste måned livet i en alder af 53 år, efter at have været involveret i en voldsom soloulykke.

Inden sin død nåede Anne Heche ikke at få lavet et testamente. Det har gjort det en anelse kompliceret at finde ud af, hvordan hendes arv skal fordeles.

LÆS OGSÅ: ‘Game of Thrones’-stjerne er blevet gift

Ifølge New York Post har det ført til, at hendes ældeste søn kæmper for at få rettens ord for, at det er ham, der skal have lov til at fordele arven efter sin mor.

Det vides ikke, hvad denne arv konkret består af. Man ved dog heller ikke, hvordan den skal fordeles, da det ikke er noget, hun har givet instrukser om, inden hun døde.

Som følge af dette, har hendes ældste søn, Homer Heche Laffoo, nu bedt retten i Los Angeles om at give ham retten til at kontrollere, hvad der skal ske herfra.

Hvis retten i Los Angeles giver ham ansvaret for arven, vil det også være Homer Heche Laffoo, der kan afgøre, hvordan hans lillebror skal være stillet i forhold til at få del i arven.

LÆS OGSÅ: Madonna afslører: Fortryder begge sine ægteskaber

Indtil videre er der ikke viden om, hvor stor en arv, der er tale om. Derfor vides det heller ikke, hvor meget, der skal deles mellem 20-årige Homer Heche Laffoo og hans 13-årige lillebror, Atlas.