Videoen, som den 31-årige paradiso og ‘Forsidefrue’-stjerne delte på sin Instagram-profil i weekenden, blev hurtigt fjernet igen.

“Jeg synes da ikke, det er fedt,” lyder det fra Amalie, der ikke ligefrem er begejstret for, at hendes nu slettede video lever videre på internettet.

De fleste har måske prøvet, at ens dømmekraft svigter en smule, når det kommer til alkohol. Det kan Amalie Szigethy i hvert fald skrive under på nu.

I weekenden delte hun nemlig en video af sig selv på sin Instagram-story, til Burhan G-hittet ‘Mest ondt’, imens at hun lå på gulvet og stor tudet.

Videoen fik dog ikke lov til at ligge på det sociale medie Instagram særlig længe, før at Amalie Szigethy fjernede videoen igen.

Og noget tyder dog også på, at Amalie, set i bakspejlet, har fortrudt delingen af det intime øjeblik:

“Jeg er jo et superærligt menneske, og jeg kan godt lide at dele meget ud af mig selv. Og så var jeg fuld, og så delte jeg måske lidt for meget ud,” forklarer Amalie Szigethy til SE og HØR og forklarer videre:

“Men jeg tror, vi alle sammen har prøvet at være kede af det over nogle ting i livet. I enhver kvindes liv sker der gode ting og dårlige ting. Og der er ikke nogen tvivl om, at jeg har været igennem lidt af hvert,” forklarer hun.

Dog vil Amalie ikke afsløre årsagen til, at hun i weekenden var så ked af det, at hun indviede sine mere end 259.000 Instagram-følgere i hulken på gulvet.