Det er 13 år siden at prins William og prinsesse Kate blev gift, og i den anledning har Kensington Palaca delt et hidtil uset billede af parret fra deres bryllupsdag i 2011.

Kate og William blev gift under et storslået bryllup den 29. april 2011 i Westminister Abbey, hvor der var gæster fra hele verden.

LÆS OGSÅ  Dronning Mary har fødselsdag: Nu deler Kongehuset et særligt billede

Der blev taget masser af billeder, men det er ikke alle billederne, der har været offentliggjort. Mindst et billede haf det britiske kongehus gemt, og det har offentligheden fået lov til at se nu.

Offentliggørelsen af det arkiverede fotografi kommer, mens Kate fortsætter med at være fraværende fra offentligheden under behandling for sin kræftsygdom, som hun noget overraskende meldte ud i begyndelsen af marts.

Et sort-hvidt portræt som blev taget i et af statsrummene på Buckingham Palace viser parret, der udstråler glæde og lykke, inden de derefter kunne fortsætte videre til deres bryllupsreception, der blev afholdt samme sted.

LÆS OGSÅ  Kongehuset melder ud: Dette bliver Frederiks første opgave som konge

Kate er iført sin brudekjole fra Alexander McQueen, mens William havde sin nydelige Household Cavalry-uniform på.

Med teksten “13 år siden i dag!” tilskrives billedet fotografen Millie Pilkington.

Du kan se billedet her under:

Foto: Kensington Palace

Senest stod Millie Pilkington for fotograferingen af Kong Charles III og dronning Camilla, da de skulle markere deres 19-års bryllupsdag tidligere i april.

Ligesom Kate er Kong Charles III også ramt af kræft. Modsat Kate er det dog ikke oplyst, præcis hvilken slags kræftsygdom som den britiske konge er ramt af.

LÆS OGSÅ  Parrets næste træk: Prins Harry og Meghan Markle med stor offentliggørelse