Ifølge en talsperson var det nær endt katastrofalt.

Storbritanniens prins Harry, hans kone Meghan og hendes mor var involveret i en “næsten katastrofal biljagt” med paparazzifotografer, sagde en talsmand for prinsen onsdag.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det skete, efter at parret havde deltaget i en prisuddeling afholdt i New York af Ms. Foundation for Women, hvor Meghan blev hædret for sit arbejde.

To timers biljagt

Billeder, der er dukket op på sociale medier, har vist Harry, Meghan og hendes mor, Doria Ragland, i en taxa.

“I aftes var hertugen og hertuginden af ​​Sussex og fru Ragland involveret i en næsten katastrofal biljagt i hænderne på en ring af meget aggressive paparazzier,” sagde talsmanden i en erklæring.

“Denne ubarmhjertige forfølgelse, der varede over to timer, resulterede i flere næsten kollisioner, der involverede andre bilister på vejen, fodgængere og to NYPD (New York Police Department) betjente.”

Deja vu til Diana

Harry og Meghan trak sig fra deres kongelige roller i 2020 og flyttede til USA delvist på grund af, hvad de beskrev som intens mediechikane.

Prinsen har længe udtalt sig om sin vrede over særligt den britiske tabloidpresse, som han giver skylden for døden af ​​sin mor prinsesse Diana.

Hun blev dræbt, da hendes limousine kørte galt i et forsøg på at slippe væk fra paparazzier, der jagtede den i Paris.