Værten til næste års Oscar-uddeling, som bliver det 95. af slagsen, er den amerikanske talkshow-vært Jimmy Kimmel.

Jimmy Kimmel får næste år æren af at være vært ved Oscar-uddelingen.

LÆS OGSÅ: Helt vildt: Rapper venter sit barn nr. 11

Det har Oscar-akademiet offentliggjort i et opslag på det sociale medie Instagram.

Det er dog ikke noget, han ikke har prøvet før. Faktisk er det tredje gang, at han får lov til at agere vært ved showet i Dolby Theatre i Los Angeles.

I forbindelse med, at nyheden om, at han igen er blevet valgt som vært, er blevet offentliggjort, har han ikke kunnet lade være med at lave sjov med det.

“At blive inviteret til at være vært for Oscar-uddelingen for tredje gang er enten en stor ære eller en fælde,” lyder det fra Jimmy Kimmel til mediet ABC News.

“Uanset hvad er jeg meget taknemmelig over, at Akademiet at spurgte mig så hurtigt, efter alle de gode sagde nej,” fortsætter den 54-årige talkshow-vært.

Den kendte talkshow-vært fik æren af at være vært ved den famøse uddeling for første gang i 2017.

Tilsyneladende kunne Oscar-akademiet godt lide, hvad de så. I hvert fald blev han også valgt til at være vært for showet året efter.

Siden da har der været flere kendisser, der har varetaget rollen som vært ved Oscar-uddelingen. Sidste år var det for første gang en trio bestående af Regina Hall, Amy Schumer og Wanda Sykes.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lawrence afviste stor rolle af helt særlig årsag

Næste år vender de dog tilbage til det kendte format, hvor det kun er en enkelt person, der kommer til være vært, når den 95. Oscaruddeling bliver afholdt 12. marts 2023.