I øjeblikket befinder Kate Middleton sig i en udfordrende tid.

År 2024 startede turbulent for Kate Middleton og den resterende familie.

Kate Middleton delte i en video, at hun var blevet diagnosticeret med kræft. Det samme er kong Charles.

Blandt andet derfor, var Kate Middleton ikke at se i offentligheden i månedsvis, mens familien lod den overvældende nyhed synke ind.

I den hårde tid har Kate tyet til en særlig hobby, som giver hende en stor ro.

Det skriver Mirror.

LÆS OGSÅ  Ekspert taler ud om kongehuset: De er ligegyldige

Jennie Bond, der tidligere har været royal korrespondent for BBC, fortæller, at Kate Middleton trækker på sin kærlighed til havearbejde for at komme igennem svære tider. 

“Jeg er sikker på, at Catherine vil finde stor trøst i sine haver og glæden ved at være udenfor i disse måneder med restitution,” siger Bond.

Vinteren i Storbritannien kan være grå og trist, men for Kate repræsenterer haven håb og nye begyndelser, især når de første grønne skud spirer frem om foråret. 

“Og der er noget så betryggende og optimistisk ved de grønne skud om foråret – især hvis man selv har plantet frøene,” forklarer Bond.

LÆS OGSÅ  Simone var blandt gæsterne ved Prins Christians fødselsdag: Men hvad hun fik overrakt i entreen, kom som et chok

Kates interesse for haver strækker sig også til hendes officielle opgaver. Hun har været aktiv i at fremme haveglæde blandt børn og har deltaget i kampagner, der opfordrer skoler til at integrere natur og havearbejde i undervisningen.

Ved at dyrke planter og lære om naturen, hjælper Kate med at udbrede sin passion for havearbejde og viser, hvordan det kan berige vores liv.

Havearbejde er mere end bare en hobby for Kate, hvilket viser, at selv de royale kan finde glæde og fred i havearbejdets simpelhed, og at en have derigennem kan blive et sted, hvor man kan søge hen for at finde styrke i en svær tid.