Alle børnefamilier har regler, og det er der også hjemme hos William og Kate. Særligt én ting, er strengt forbudt for børnene.

Alle der har små børn ved, at der må være nogle klare retningslinjer, når det gælder børneopdragelse. Sådan er det også for de kongelige, og hjemme hos Kate og William er der en vigtig regel, som altid bliver overholdt. 

Det skriver Mirror.

LÆS OGSÅ  Kropssprogsekspert observerede Meghan: Det afslørede hun

Selvom de er travle med deres kongelige pligter, er William og Kate stadig meget involveret i deres tre børn, prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis’ daglige liv.

På trods af at de får hjælp af en barnepige, sørger William og Kate for at bruge kvalitetstid med børnene, hvor de fx kan lide at cykle og bage sammen.

Men der er ikke altid bare leg og sjov på programmet i Adelaide Cottage, hvor de bor. Familien har klare regler, og den vigtigste er, at man ikke må råbe. Enhver form for råberi mellem børnene bliver håndteret med det samme, og det er generelt strengt forbudt at råbe.

LÆS OGSÅ  Kongehuset med trist meddelelse: Bekræfter skilsmisse

Når et af børnene har testet grænserne lidt, bruger Kate og William en særlig metode, også kaldet ‘sofasnakken’, i stedet for at sende barnet op på værelset.

De tager barnet til side, sætter sig på sofaen og snakker roligt om, hvad der skete, og hvorfor det ikke var i orden. De forklarer, hvad konsekvenserne er, og vigtigst af alt, de råber aldrig tilbage.