Når Warner Bros. Discoverys udvidede streamingtjeneste Max bliver lanceret d. 21. Maj, er det samtidig med premiere på to velkendte danske programmer. Første afsnit af både sæson 5 af Jaget Vildt og sæson 9 af Ex On The Beach vil være at finde på Max fra start.

Når Warner Bros. Discovery for femte gang bringer seersuccesen Jaget Vildt på Kanal 5, bliver det med et cast med vidt forskellige karakterer, der spænder bredt. I femte sæson af Jaget Vildt skal vi se TV-værterne Sofie Linde og Mikkel Kryger, der har kendt hinanden fra tidlig ungdom.

Det skriver Warner Bros i en pressemeddelelse.

Vi har ægteparret i form af komiker Heino Hansen og hustru Cecilia Hansen. Og så har vi de flamboyante samarbejdspartnere, liebhavermægler Lars Elbæk og designer Rasmus Larsson, der er garanter for skøre ideer og ophedede diskussioner.

Læs også: Amalie Dollerup afslører: Dette var slet ikke meningen i ‘Badehotellet’

Endelig finder vi skuespiller-vennerne Johannes Lassen og Andreas Jessen, der til sammen flere hovedroller i store succeser bag sig.

Som altid er de otte kendte danskere opdelt i par. I hælene har de i 10 dage et hold garvede efterforskere, der alle har en fortid hos politiet eller efterforskningstjenester. Det er op til efterforskerne at opspore de kendte flygtninge, der tager alternative metoder i brug for at holde sig skjult og gå under jorden for at nå frem til målstregen ti døgn senere.

Reglerne er som altid, at de kendte danskere kun må overnatte samme sted én gang. Herefter må de søge skiftende skjulesteder, indtil de får at vide, hvor deres endelige flugtdestination befinder sig.

Jaget Vildt er produceret til Warner Bros. Discovery Danmark af Metronome Productions.