Der er godt nyt til alle fartglade Viaplay- og TV3+-seere! Viaplay Group har købt rettighederne til det banebrydende bilshow ’The Grand Tour’ fra Prime Video med Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May i front, mens Andy Wilman er executive producer. Sæson 1-3 kan ses på Viaplay fra 1. maj og på TV3+ fra 2. maj, mens sæson 4 og 5 kan ses senere på året. 

Nu flytter det globale fænomen ’The Grand Tour’ snart ind på Viaplay og TV3+. Showet, som er elsket af millioner af seere verden over, er et flagskib inden for bil-underholdning, og Viaplay og TV3+ glæder sig over, at seerne snart kan tage del i den imponerende bilkørsel, de spændende eventyr og de morsomme udfordringer på tværs af forskellige destinationer rundt om i verden:  

LÆS OGSÅ  Pamela Anderson med Tommy Lee-afsløring: Det knuste mig

– Med sin helt unikke kombination af action, eventyr og humor har ’The Grand Tour’ formået at opbygge en dedikeret og global fanbase, og serien har cementeret sig som ét af de mest ikoniske bilshows i moderne TV-historie. Vi glæder os meget over, at vi snart kan tilbyde ’The Grand Tour’ til vores seere på Viaplay og TV3+, siger Peter Slot, Head of Central Content, FTV and AVOD hos Viaplay. 

Fra hjertet af Afrika til de frosne vidder i Arktis og de bølgende bakker i Skotland; ’The Grand Tour’ leverer altid spænding, overraskelser og masser af latter. Sæson 1 til 3 præsenterer seerne for en række episoder, der udforsker alt fra banebrydende bilteknologi og spektakulære løb til sjove udfordringer, skæve rejseeventyr og interviews med kendte gæster. Sæson 4 og 5 består af specials i filmlængde, hvor trioen tager på episke rejseeventyr som bl.a. at krydse Combodja og Vietnam i båd eller tage på det legendariske Paris-Dakar rally i billige, modificerede sportsvogne. 

LÆS OGSÅ  'Sommerdahl' vender snart tilbage: Det venter der i sæson 5

Værterne, Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, er kendt for deres unikke personligheder og evne til at skabe spænding og latter – uanset hvad de foretager sig. Og kombinationen af køretøjsentusiasme og bred appel gør showet et must-see for både bilfans, men også for alle, der elsker god underholdning. 

Sæson 1-3 af ’The Grand Tour’ kan ses på Viaplay fra 1. maj og på TV3+ fra 2. maj, mens sæson 4 og 5 kan ses senere på året.