Skuespiller og musiker Toni Collette skal skilles fra sin mand, efter en række afslørende billeder har set dagens lys.

Toni Collette har i 20 år været gift med sin mand, 44-årige Dave Galafassi. Nu står det dog klart, at det ikke bliver til 21 år. Parret skal nemlig skilles.

LÆS OGSÅ: Afviser rygter om ny film: Det er ikke sandt

Det sker i kølvandet på, at der onsdag begyndte at florere billeder af Galafassi, der kysser med en anden kvinde.

Tilsyneladende har det fået konsekvenser for 44-årige Galafassi. For nu har den 50-årige Collette nemlig meldt ud, at parret skal skilles.

Det skriver det amerikanske medie Page Six.

Mediet skriver også, at Collette deaktiverede sin Instagram for en rum tid siden, men onsdag blev den genaktiveret efter, at de afslørende billeder af ægtemanden blev lækket.

Og det er også de sociale medier, der er blevet brugt til at afsløre, at parret nu skal skilles.

“Det er med ynde og taknemmelighed, at vi kan fortælle, at vi skal skilles,” skriver hun i sit opslag, der er efterfulgt af et billede af nogle blomster og teksten ‘PEACE & LOVE’.

Hun fortæller, at de ‘står sammen om beslutning’, og at de fremadrettet vil have fokus på at være en familie, selvom det bliver anderledes.

LÆS OGSÅ: Kun for en stund: Pludselig var Elon Musk ikke længere verdens rigeste

“Vi står sammen om beslutningen og går fra hinanden med fortsat respekt og omsorg for hinanden. Vores børn er det vigtigste for os, og vi vil fortsætte med at være en familie, selvom det bliver i en anden form,” skriver hun.