De seneste dage har det været rygtet, at en opfølger til ‘The Holiday’ er på vej. Nu afvises det af filmens skaber.

For mange er ‘The Holiday’ en fast del af julen. Det er en film, der er en del af sendefladen hvert år – og den bliver også streamet i massevis på Netflix.

LÆS OGSÅ: Han skød Lady Gagas hundelufter: Nu har han fået lang straf

Det er blevet en nærmest ikonisk film, som har store stjerner på rollelisten. Det omfatter blandt andet Cameron Diaz, Jude Law, Jack Black og Kate Winslet.

Filmen udkom oprindeligt i 2006, og lige siden har mange håbet på en efterfølger. Og i de seneste dage har der været forlydender om, at det ville blive en realitet.

Britiske Daily Mail har nemlig skrevet, at en efterfølger er på vej. I samme artikel lød det, at Diaz og de øvrige skuespillere havde skrevet under på at lave filmen.

Nu er dette dog blevet afvist – og det er ikke hvem som helst, der afviser rygtet. Det er nemlig Nancy Meyers, som både skrev og instruerede ‘The Holiday’.

I et opslag på det sociale medie Instagram, skriver hun, at der ikke er hold i rygterne.

“Så mange DM’s (privatbeskeder, red.) omkring det her. Undskyld, men det er ikke sandt,” skriver hun og vedlægger et billede af overskriften på Daily Mail-artiklen.

LÆS OGSÅ: Blev for meget: Kim Kardashian har fået polititilhold

Rygterne om, at ‘The Holiday 2’ er på vej, er derfor ikke sande – og på Instagram ses det tydeligt, at det har skuffet rigtig mange fans.