“Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte på,” fortæller tennisdarlingen.

Caroline Wozniacki, den danske tennisstjerne, står over for en helt ny type udfordring, som strækker sig langt ud over de velkendte grænser af tennisbanen.

Efter at have taget en pause fra sporten for at fokusere på familielivet og byde to børn velkommen, har Wozniackis comeback til tennisverdenen været en øjenåbner, ikke kun for hende selv, men også for hendes fans og følgere.

Med et grin delte hun sine erfaringer ved et nyligt pressemøde i San Diego, hvor hun åbenhjertigt talte om de udfordringer, der følger med at balancere en professionel tennis karriere og moderskab.

“Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte på (…) Jeg er ikke blevet overrasket over det tennismæssige, men jeg har nok glemt det hårde slid dag efter dag. Jeg har jo gjort det i mange år, men når man også skal have børn med i ligningen, så er der bare ikke noget tid, hvor man ikke gør noget,” sagde Wozniacki, hvis ærlighed og humor smittede af på pressemødet.

Læs også

Kold luft mellem Seebach-brødrene: Her er de alvorlige konsekvenser

Det skriver B.T.

Wozniacki, som er en af de få mødre på topniveau i tennis, har taget en beslutning om, at hendes comeback skal være en familieaffære.

“Jeg ville gøre det sammen med familien, for jeg vil ikke være væk fra dem for længe. Så vi rejser og pakker meget (…) Det er helt klart hårdere at rejse med børn, men vi får det til at virke. Jeg ville ikke ønske, det var anderledes,” forklarede hun.

I disse stunder forbereder Wozniacki sig til at gå på banen i San Diego kl. 2.30 natten til onsdag hvor Anna Blinkova venter på den anden side af nettet.