Celine Tam imponerer med sin fantastiske sangstemme i en talentkonkurrence. Nu er hun kendt over hele verden.

Se videoen af hendes imponerende optræden, der overraskede både publikum og dommere.

Den dengang 9-årige pige var blevet opkaldt efter den kendte sangerinde, Celine Dion. Senere viste det sig, at pigen også havde en stor sangstemme. Måske kunne den endda konkurrere med den berømte sangerindes.

Celine Dion er kendt for sin stærke og unikke stemme, der har betaget publikum i årtier. Nu er der en anden Celine, der er blevet en sensation på grund af sin fantastiske sangstemme.

Celine Tam rejste hele vejen fra Hong Kong for at deltage i talentkonkurrencen “America’s Got Talent”. Hun har sunget siden hun var tre år gammel, og det blev hurtigt tydeligt, at hun havde et virkelig talent.

Hendes forældre elsker musik, men deres yndlingssangerinde er netop Celine Dion. De beundrede hende så meget, at de opkaldte begge deres døtre efter hende. Den ældste datter hedder Celine, og den yngste hedder Dion.

Dommerne grinede, da de opdagede, hvor meget hele familien elsker den canadiske sangerinde.

Da Celine annoncerede, at hun ville synge “My Heart Will Go On” af Celine Dion, var det ikke overraskende for nogen. Men hendes stemme var virkelig overraskende. Det var utroligt, at en så lille pige kunne synge en så krævende sang så perfekt uden nogen tøven.

Publikum og dommere var målløse og kunne ikke tro deres ører. Efter sin optræden var det klart, at Celine skulle gå videre til næste runde.

Hun fik endda en gylden buzzer.

Selvom hun ikke vandt konkurrencen, blev hun kendt for sit enorme talent. Siden har hun gået mulighed for at forfølge en professionel musikkarriere.

Selvom hun elsker Celine Dion, kan hun synge næsten hvad som helst. Nu er Celine Tam blevet ældre. Hun optræder med koncerter over hele verden og har mange fans. Hun har endda begyndt at skrive sine egne sange. Hendes forældre støtter hende fuldt ud, og hun har endda sunget en smuk duet med sin far, der er sanglærer.